OUTSOURCING AF ØKONOMI OG ADMINISTRATION

Hos BACH ADVISOR har vi mange års erfaring med outsourcing af økonomi og administration. Siden 2015 har vi fokuseret på store og mellemstore virksomheder med hovedvægt indenfor Hotel og Restaurations branchen.

Vores koncept kan implementeres i alle virksomheder og i hele landet. Vi har en bred erfaring med de mest udbredte systemer. Vi har en lang række værktøjer der muliggør en nem og ukompliceret overgang til BACH ADVISOR.

Savner din virksomhed:

  • Mere struktur og kontinuitet i din økonomiafdeling
  • Større effektivitet og fleksibilitet i administrationen
  • En bedre konkurrenceevne
  • Et bedre overblik samt mere retvisende ledelsesrapporteringer

Effektiv styring af din virksomheds økonomi vil give plads til vækst og minimere omkostningerne.

Tid er penge

Vi hjælper jer med at fjerne de manuelle processer og digitaliserer arbejdsgangene i økonomi- og administrationsafdelingen. Vi arbejder med de nyeste digitale værktøjer indenfor økonomistyring.

Ved at fjerne de manuelle processer og digitalisere arbejdsgangene, skabes effektivitet, fleksibilitet og tilgængelighed.

Brug jeres tid på det I synes der er sjovest, og I med garanti er bedst til.

Med digitaliseret økonomi og administration, er dokumenterne tilgængelige hvor end du befinder dig.

Er du fortsat interesseret?

Book allerede i dag et uforpligtende møde med Salg og Marketing Manager, Nadja Christensen på e-mail nadja@bachadvisor.dk.

Til mødet vil vi gerne høre om jeres eksisterende arbejdsgange og løsninger, samt komme med vores forslag til en optimering i din virksomhed.

Rådgivning og Procesoptimering

Læs mere

Kontakt

Læs mere