SCM / Logistik

Opgaverne kan være mangeartede, lige fra transport optimering til overall Supply Chain strategi udvikling og interim ledelse for SCM relaterede afdelinger, ligesom vi har erfaring fra flere brancher, fra Pharma og GDP reguleringer til Web shop distribution og warehousing.

Vi foretager en solid analyse af det nuværende setup samt analyserer fremtidens behov inden alternative løsninger præsenteres.

Analysen vil naturligvis fokusere på selve logistikydelsen og Supply Chain processerne, men i ligeså høj grad fokusere på de interne ressourcer der understøtter disse for at sikre der ikke implementeres løsninger efterfølgende som virksomheden ikke er klar til.

Det er altså, afhængigt af opgaven, en noget mere holistisk tilgang til virksomhedens logistik og Supply Chain vi ligger for dagen, det tror vi på giver de bedste resultater og det er her vi differentierer os fra mange andre logistik/SCM konsulenter,

Med mere end 20 års erfaring fra diverse ledelse, Logistik og Supply Chain funktioner, er vi i stand til at gennemskue komplekse forretningsgange og processer og vi dokumenterer og afstemmer med de relevante stakeholders undervejs for at sikre kontinuerlig alignment med kunden.

Rådgivning

Læs mere

Outsourcing

Læs mere

Kontakt

Læs mere