Outsourcing

­­Lad os overtage jeres administrative og økonomiske opgaver, eller dele heraf, så kan i fokusere på det i synes er sjovest og som i med garanti er bedst til.

Gennem mere end 15 år har vi varetaget en bred vifte af forskellige kunders administration og bogholderi og har nu valgt at fokusere på kunder med mere end 10 mio. i omsætning. Det er her vores store erfaring har vist sig at skabe mest værdi.

Når vi overtager opgaverne, kan i med ro i sindet arbejde med alt det der er med til at få virksomheden til at blomstre samtidig med, at i til stadighed vil have styr på løn, moms, bank, skat, intrastat, ledelses-rapportering osv., det overlader i bare til os.

For at sikre en så optimal administration som muligt og minimere de administrere driftsomkostninger tilbyder vi at digitalisere processerne. Vi har efterhånden udviklet nogle setups med udvalgte leverandører, således vi ret hurtigt kan implementere systemet.

­­Vi understøtter alle brancher og har en bred erfaring med de mest udbredte systemer, såsom E-conomic, Navision, C5, Bluegarden og Danløn mv. ­

Til sidst og ikke mindst bliver alle dokumenter opbevaret elektronisk og er tilgængelige uanset hvor man befinder sig i verden.

Rådgivning

Læs mere

SCM / Logistik

Læs mere

Kontakt

Læs mere